17
Studeni
2011

Imate problema s WIPom?

Ogromna, ponekad i nepremostiva razlika između neka dva proizvoda, očituje se i u poslije prodajnoj podršci. Odnosno mogućnosti da uvijek imate na raspolaganju proizvođača tog proizvoda, koji će riješiti sve eventualne probleme koji se mogu dogoditi za vrijeme korištenje tog proizvoda.

Naša podrška nije samo "reklamna", odnosno ona ne postoji samo deklarativno, kao npr. u nekim velikim tvrtkama koje imaju silne "besplatne" telefone za tehničku podršku, a na kraju morate uzeti godišnji odmor kako bi s njima riješili neki problem ili Vam oni otklone jedan problem, koji je povezan s njihovim proizvodom, a izazovu cijeli niz drugih problema za koji se više ne smatraju odgovornim.

Naša podrška je stvarna, konkretna, jasno definirana, bez posljedica na ostale proizvode i podatke na Vašem računalu - ali se i plaća.

Mi smo spremni riješiti bilo koji Vaš problem koji je povezan s WIPom ili njegovom radnom okolinom.  

U slučaju problema, prvo Vam preporučujemo da pomoć potražite na stranicama naših WIP uputa. Ove upute su javno i besplatno dostupne. Dopunjavamo ih skoro na dnevnoj bazi. Kakav god problem uočimo, stavljamo ga na listu za obradu i dodavanje na ove stranice. Za kompliciranije probleme, radimo i video upute na kojima nastojimo objasniti sve opcije za rješenje tog problema.

Izbor načina komunikacije

U skladu s Vašom ocjenom hitnosti problema, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite telefonom. (podatci za kontakt su u rubrici "Kontakt" na vrhu glavnog naših Internet stranica).

To u praksi znači da ako problem ne traži naše trenutno djelovanje, odnosno problem ste ocijenili niskom razinom hitnosti, pošaljite nam email u kojemu Vas molimo da nam što preciznije i sa što više informacije opišete problem.

Samo za slučaj velike hitnosti (ako Vam je onemogućen daljnji rad) - nazovite nas na telefon.

Bilo bi dobro da prije bilo kakvog kontakta, pripremite program koji omogućuje naše spajanje na Vaše računalo - tzv. "TeamViewerQS".

Praksa je pokazala da ovakva podjela prema tipu hitnosti zahtjeva za našom pozornošću na Vaš problem - povećava i Vašu i našu učinkovitost.

Odaberite model održavanja

Pravo na konzumiranje naših usluga za podršku imaju svi korisnici WIPa. Cijena, način i brzina pristupa u rješavanju Vašeg eventualnog problema, ovisi o tome koji ste model održavanja WIPa odabrali.

Definirali smo tri tzv. "Modela održavanja i razvoja WIPa". Svaki model unaprijed dogovara i određuje, način, količinu i vrstu naše usluge, zatim maksimalno vrijeme našeg odaziva, i na kraju, i cijenu tog modela održavanja na mjesečnom nivou.

Više o modelima održavanja možete pročitati u članku "Modeli održavanja WIPa"

Spajanje na Vaše računalo

Ako Vam sugeriramo da je problem najlakše popraviti tako da se mi spojimo na Vaše računalo, onda preuzmite program TeamViewerQS , pokrenite ga na Vašem računalu, javite nam ID broj koji će se prikazati u tom programu na Vašem monitoru, i mi ćemo se spojiti i raditi na Vašem računalu kao da smo tamo - kod Vas. Vi cijelo vrijeme možete gledati ono što radimo. Kada zatvorite program TeamViewerQS", na Vaše se računalo više nitko ne može spojiti, pa ste na taj način sigurni od "slučajnih", odnosno zlonamjernih  spajanja. Također - program "TeamViewerQS" je licenciran na našu tvrtku, pa na njemu stoji i naš logo sa našom pristupnom lozinkom. Tu lozinku, ne zna nitko drugi osim nas, pa možete biti sigurni da se spajamo upravo mi, a ne netko drugi. Na ovaj način ste svojim djelatnicima onemogućili spajanje nekoga drugoga na Vaše računalo jer mi ne koristimo besplatnu verziju programa "TeamViewer".

Kategorija: Ostale teme

Komentara (2)

 • Nenad

  Nenad

  18 Travanj 2012 at 08:21 |
  Poštovani instalirao sam program za ispis HUB obrazaca sa vaše stranice ali ne radi daje mi neki error initializing application object??.
  • Mladen Babić

   Mladen Babić

   13 Studeni 2012 at 07:51 |
   Pod Window 7 i Windows 8, instalaciju i program morate pokretati kao Administrator. Znači na datoteku instalacije (a kasnije i na ikonu programa) kliknete desnim klikom miša, a zatim i na "Run As Administrator" (odnosno u prevednim Windowsima "Pokreni kao Administrator") pa nakon toga potvrdite pokretanje programa.

   Razlog tome je što Vam je u W7 uključen tzv. UAC (User Access Control) koji ne dozvoljava pisanje na bilo koji folder Vašeg diska. Budući da je HUB starija aplikacija od W7, on se pokušava instalirati na neki folder C: diska, što mu UAC onemogućava. Kada aplikaciju pokrenete "kao administrator", onda ste WIndowsima rekli da vjerujete proizvođaču ovog programa (nama) i da se taj program može instalirati gdje god želi.

Ostavite komentar

Molimo Vas da se logirate kako bi mogli ostaviti komentar.