22
Svibanj
2018

Istek poslužiteljskog certifikata 07.06.2018.

Istek posluziteljskog certifikata za fiskalizaciju dana 07.06.2018.

Porezna je uprava 21.05.2018. (ponedjeljak) objavila novu verziju poslužiteljskog certifikata Porezne uprave "cis.porezna-uprava.hr" koji se koristi i u produkcijskoj okolini sustava fiskalizacije.

 

Temeljem navedenoga, kod svih korisnika WIPa ili WIPPOSa , potrebno je instalirati novi certifikat najkasnije do 07.06.2018.g.

 

WIP poslovni sustav (niti WIP niti WIPOS) ne treba nadograđivati jer smo u njemu već predvidjeli sve potrebno za ovakve slučajeve. Potrebno je samo na računalima u vaš operativni sustav, instalirati novi ovaj novi certifikat.


Novi certifikat možete preuzeti ovdje s naših stranica:

Preuzimanje : Novi poslužiteljski certifikat 2018. 

 

Certifikat se MORA instalirati u "Trusted root" Vaših Windowsa.

 

Svi korisnici koji još eventualno NE plaćaju besplatne nadogradnje, razvoj i održavanje WIPa, u bilo kojem obliku - moraju s nama sklopiti Ugovor o održavanju, jer više ne postoje modeli održavanja WIPa i WIPOSa bez plaćanja paušalnog mjesečnog iznosa, budući da smo temeljem Zakona i mi suoodgovorni za Vaš proces fiskalizacije, pa moramo svaku aplikaciju imati pod nadzorom verzije i svih njenih djelovanja prema Poreznoj upravi. Javite se na broj : 091 6523 362 za upute o sklapanju Ugovora o održavanju WIPa.

 

Lijepi pozdrav
Mladen za Tvornica programa d.o.o. i Kompjutorski centar Xanadu 

Kategorija: WIP teme

Komentara (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se logirate kako bi mogli ostaviti komentar.