20
Veljača
2015

Novi sustav za WIP korisničku podršku

Novi sustav za korisničku podršku

Poštovani

U cilju dodatnoga povećanja kvalitete naše usluge, u pogon smo pustili novi sustav za korisničku podršku.

U skladu s tim, molimo sve korisnike koji koriste bilo koji oblik održavanja po modelu "B" ili "C", odnosno plaćaju mjesečni paušal za besplatne nadogradnje, najam, razvoj i održavanje, a još nisu aktivirali korisnički račun za ovaj novi sustav korisničke podrške, da nam na naše uobičajene email adrese dostave jednu ili više svojih email adresa sa kojih žele imati mogućnost pristupa novom sustavu za korisničku podršku.

Na tako dostavljene nam email adrese, mi ćemo Vam poslati upute za aktiviranje Vašeg novog korisničkog računa.

Na novom se sustavu nalaze i "Solutions" (rješenja) u kojima ćemo u buduće objavljivati sve vezano za novosti WIP poslovnog sustava, pa će taj sustav zamijeniti stranice novosti sa ovoga WEB Sitea.

Također, u jednu od sljedećih WIP nadogradnji uključiti ćemo i novu mogućnost da kroz WIP izbornik "Parametri" > "Xanadu na Internetu", omogućimo brzi pristup ovom novom sustavu za korisničku podršku.

Slika prikazuje novi sustav u kojemu možete pokrenuti otvaranje novog "tiketa" ("karticu" s Vašim upitom vezanim za jednu temu), pogledati povijest Vaših ranijih pitanja i naših odgovora, status trenutno aktualnih   pitanja, kao i već spomenute članke "Solutions" (rješenja) za trenutne ali i ranije probleme.

Unaprijed smo zahvalni na Vašem angažmanu u cilju povećanja kvalitete naših usluga.

Kategorija: WIP teme

Komentara (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se logirate kako bi mogli ostaviti komentar.