09
Siječanj
2017

Od danas Vam ne radi fiskalizacija? Evo zašto!

Ne radi Vam fiskalizacija?

Kao što smo nekoliko puta do sada i upozoravali, od danas su na serverima porezne uprave ukinute podrške za SSL v3 i TLS1.0. enkripcijske protokole.

 

Kako bi od danas, program podržavao fiskalizaciju, potrebno je zadovoljiti cijeli niz novih uvjeta, a sve kako slijedi :

 

1. Morate imati Windows 7 ili noviji operativni sustav. Ovo znači da Windows XP više ne može obavljati fiskalizaciju i potrebno ih je zamijeniti. Ako danas i dalje radite na Windows XP OSu, najvjerojatnije nove Windowse nećete moći upogoniti na starom računalu, pa Vam je potrebno i novo računalo. Novo računalo vjerojatno više nema niti COM odnosno LPT port, pa ako imate i stari POS printer, isti više nećete moći spojiti na novo računalo. Dakle, sve je povezano.

 

2. Na novim Windowsima morate imati instaliran i .NET framework verzije 4.00 ili veći

 

3. Morate imati WIP ili WIPOS program verzije novije od 01.06.2016. godine

 

4. Na računalu morate imati instaliran i najnoviji "root certifikat" FINAe.

 

Ako ste naš korisnik na održavanju, sa današnjim danom ste vrlo vjerojatno već potpuno pripremljeni za ovu migraciju, i ne bi trebali osjetiti nikakvu razliku u odnosu na dosadašnji rad.

 

Ako Vam pak fiskalizacija od danas ne radi, molimo da se javite na : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i zatražite ponudu za nadogradnju i/ili kompletnu uslugu osposobljavanja novog računala i programa za rad. U ovom slučaju Vam možemo ponuditi računalo sa "Windows 10" operativnim sustavom za 950kn + POS printer za 490kn + WIPOS nadogradnju za 910kn (ako plaćate paušalno održavanje, nadogradnja i naša usluga nadogradnje je besplatna) + usluga 1 radni sat po cijeni od 380kn+PDV s tim da ćemo s Vašeg startog računala preuzeti sve podatke i zadržati ih u novom programu i računalu.

 

Kategorija: WIP teme

Komentara (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se logirate kako bi mogli ostaviti komentar.