Pisane i video upute za sve programe koji čine programski sustav pod nazivom "WIP poslovni sustav".

Ove upute su javno dostupne i potpuno besplatne za sve WIP korisnike. Održavanje sadržaja ovih uputa financiramo iz fonda WIP održavanja (modela B i C). (više o modelima održavanja, možete pročitati u članku "Modeli održavanja WIPa")

Upute su u fazi našeg intenzivnog  punjenja sadržajem a u cilju prikupljanja svih informacija o WIP poslovnom sustavu na jednom mjestu. Nadamo se da će ove upute vremenom postati svojevrsna "WIP Biblija" i da će već uskoro sadržavati većinu potrebnih  informacije o svim, kako mogućnostima WIPa, tako i o rješavanju raznih problema vezanih za WIP i njegovu radnu okolinu.

Ovdje uvijek, u svakom trenutku, možete uputiti svoje nove, ali i stare, djelatnike, kako bi pronašli znanje koje im u tom trenutku nedostaje.

Zahvaljujemo svim korisnicima WIPa koji su shvatili važnost svega onoga što zovemo "WIP održavanje" a čime snažno podupiru i pridonose razvoj i daljnji "život" WIP poslovnog sustava.

Hvala na Vašem strpljenju.

tekst || FISKALIZACIJA WIPa (slijednost potrebnih radnji)

Donosimo popis potrebnih radnji i potrebnih provjera za fiskalizaciju WIPa i WIPOSa.

Što je to "WIP poslovni sustav"?

"WIP poslovni sustav" je skup računalnih programa za unos, obradu i izvješćivanje o poslovanju tvrtki svih tipova (doo, obrt), i svih djelatnosti (trgovina na veliko, proizvodnja, obavljanje usluga,  ...).