video || Prijava, zatvaranje i promjena adrese poslovnog prostora u poreznu upravu iz WIP centralnog sustava

Automatska prijava poslovnog prostora u Poreznu Upravu.

Što ovaj video prikazuje?

Hrvatska fiskalizacijska pravila propisuju tzv. prijavu poslovnog prostora, odnosno prijavu oznake poslovnog prostora, kao preduvjet izdavanja i fiskalizacije računa s tom oznakom poslovnog prostora.

Oznaku poslovnog prostora možete odrediti samostalno, ali na razini OIB-a obveznika fiskalizacije takva oznaka može postojati samo jedna.

U ovom video uratku pogledajte definiranje podataka o poslovnom prostoru kao i njihovo slanje u Poreznu Upravu putem Interneta.

Također, video prikazuje i metodu "zatvaranja poslovnog prostora", kao i izmjene podataka o trenutno prijavljenom poslovnom prostoru.

Napomena :
Preduvjet za slanje podataka o poslovnom prostoru je da u WIP centralnom sustavu, postoji uredno podešen certifikat. Podešavanje certifikata u WIPu, pogledajte u posebnom video uratku. 

 


Video kvaliteta i veličina prikaza

Napomena : desno dole, na ikonici "kotačića", (pojavljuje se tek kada pokrenete video zapis), možete podesiti kvalitetu prikaza ovog videa. Video je snimljen u HD 720p kvaliteti (vrlo visoka kvaliteta). Ako Vam je slika lošija, molimo Vas da podesite kvalitetu zapisa na 480p ili 720p.

Također, ako želite gledati video preko cijelog zaslona Vašeg monitora, kliknite na ikonicu kvadrata koja se nalazi na donjem desnom dijelu video prozora.

Za gledanje videa u većoj kvaliteti bez prekidanja, potrebna Vam je brža Internet veza (npr. ADSL).
 

Pisane mogućnosti WIPOS FISKALNE KASE

Više pisanih detalja o WIPOS FISKALNOJ BLAGAJNI pogledajte u WIPOS KASA KATALOGU !
 

Komentirajte ...

Pogledajte video i slobodno komentirajte. Vaši će nam komentari poslužiti za daljnje poboljšavanje mogućnosti WIPOS programa.

 

Želite još video uradaka o WIPOS FISKALNOJ KASI !

Evo poveznice na listu VIDEO zapisa na temu WIPOS fiskalne blagjane

 

  • Četvrtak, 21 Ožujak 2013

Comments (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se logirate kako bi mogli ostaviti komentar.