RDC CA ROOT certifikat za produkciju

Ovaj video prikazuje instalaciju "RDC CA ROOT" certifikata. Što je, čemu služi i kako se instalira RDC ROOT certifikat, pogledajte u ovom videu. 

Što je RDC CA ROOT certifikat

Nakon 27.12.2012. serveri porezne uprave početi će prihvaćati i Vaše produkcijske aplikativne certifikate. Da bi Vam radila komunikacija WIPOS kase sa serverima porezne uprave, potrebno je upogoniti ukupno dva certifikata :

  • RDC CA ROOT certifikat
  • Vaš produkcijski aplikativni certifikat koji ste dobili od FINAe

RDC CA ROOT certifikat preuzima se isto tako s FINA Internet stranica, i na Vaše računalo instalira kroz Internet pretraživač "Internet Explorer". Ovaj video prikazuje upravo to !

Vaš produkcijski aplikativni certifikat koji ste preuzeli sa FINA Internet stranica po ovim uputama jednostavno se kopira u folder WIPOS kase i prijavljuje u WIPOS fiskalnu blagajnu po ovim uputama : prijava certifikada u WIPOS fiskalnu blagajnu 


Video kvaliteta i veličina prikaza

Napomena : desno dole, na ikonici "kotačića", (pojavljuje se tek kada pokrenete video zapis), možete podesiti kvalitetu prikaza ovog videa. Video je snimljen u HD 720p kvaliteti (vrlo visoka kvaliteta). Ako Vam je slika lošija, molimo Vas da podesite kvalitetu zapisa na 480p ili 720p.

Također, ako želite gledati video preko cijelog zaslona Vašeg monitora, kliknite na ikonicu kvadrata koja se nalazi na donjem desnom dijelu video prozora.

Za gledanje videa u većoj kvaliteti bez prekidanja, potrebna Vam je brža Internet veza (npr. ADSL).
 

Pisane mogućnosti WIPOS FISKALNE KASE

Više pisanih detalja o WIPOS FISKALNOJ BLAGAJNI pogledajte u WIPOS KASA KATALOGU !
 

Komentirajte ...

Pogledajte video i slobodno komentirajte. Vaši će nam komentari poslužiti za daljnje poboljšavanje mogućnosti WIPOS programa.

 

Želite još video uradaka o WIPOS FISKALNOJ KASI !

Evo poveznice na listu VIDEO zapisa na temu WIPOS fiskalne blagjane

 

  • Petak, 21 Prosinac 2012

Comments (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se logirate kako bi mogli ostaviti komentar.