Izdavanje WIPOS računa

Izdavanje računa iz WIPOS kase. Video prikazuje i različite načine pretrage za proizvodima koje se želi dodati na račun.

Što ovaj video prikazuje?

Video prikazuje malu prezentaciju mogućnosti izdavanja računa iz WIPOS fiskalne blagajne.

Napominjemo da se sve prikazane opcije mogu obavljati dodirom (ako imate TOUCH monitor), tipkovnicom - dakle bez miša, i mišem, kako smo i prikazali u ovom videu a s ciljem da se jednostavnije uoči koje to tipke pritišćemo.

Također, neke se opcije, prikazane u ovom videu, u podešavanju ovog programa, mogu i trajno "ugasiti", a sve prema želji korisnika. Tako se na primjer polje za konačni unos uplate kupca, koji služi da program izračuna "kusur" (iznos za vratiti kupcu), može i ugasiti.

 


Video kvaliteta i veličina prikaza

Napomena : desno dole, na ikonici "kotačića", (pojavljuje se tek kada pokrenete video zapis), možete podesiti kvalitetu prikaza ovog videa. Video je snimljen u HD 720p kvaliteti (vrlo visoka kvaliteta). Ako Vam je slika lošija, molimo Vas da podesite kvalitetu zapisa na 480p ili 720p.

Također, ako želite gledati video preko cijelog zaslona Vašeg monitora, kliknite na ikonicu kvadrata koja se nalazi na donjem desnom dijelu video prozora.

Za gledanje videa u većoj kvaliteti bez prekidanja, potrebna Vam je brža Internet veza (npr. ADSL).
 

Pisane mogućnosti WIPOS FISKALNE KASE

Više pisanih detalja o WIPOS FISKALNOJ BLAGAJNI pogledajte u WIPOS KASA KATALOGU !
 

Komentirajte ...

Pogledajte video i slobodno komentirajte. Vaši će nam komentari poslužiti za daljnje poboljšavanje mogućnosti WIPOS programa.

 

Želite još video uradaka o WIPOS FISKALNOJ KASI !

Evo poveznice na listu VIDEO zapisa na temu WIPOS fiskalne blagjane

 

  • Petak, 30 Studeni 2012

Comments (0)

Ostavite komentar

Molimo Vas da se logirate kako bi mogli ostaviti komentar.